Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Meiltä saat S-Bonusta: s-etukortti
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Ripsi- ja kulmapalvelut

Varaa aikasi

Ripsi- ja kulmapalvelut

Huolitellut ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä. Kaikkien toimipisteidemme palveluvalikoimaan kuuluvat ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu. Ripsipidennyspalvelu ovat saatavilla Helsingin Kalevankadun pisteessä.

Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu ovat hyviä keinoja pitää ilme jatkuvasti huoliteltuna. Kaikki parturi-kampaajamme taitavat kyseiset käsittelyt, joten kulmat ja ripset on helppo laittaa kuntoon vaikka samalla kertaa, kun käyt hiusten värjäyksessä. Palvelu on lomalaisten kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen. Kun kulmat ja ripset on huoliteltu, ei loma-aikaa tarvitse käyttää meikkaamiseen. Ihanan helppoa!

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hius- ja kulmavärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä  värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää alle 16-vuotiaiden /ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (pakkauksessa merkintä k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Ripsipidennykset

Haaveiletko näyttävistä ripsistä, mutta et jaksa askarrella joka aamu ripsivärin kanssa? Ratkaisuna voisivat olla ripsipidennykset tai volyymiripset. Ripsipidennyksessä ripseen liimataan yksi ripsikuitu, joka voi olla samanpituinen kuin oma ripsesi tai jonkun verran pidempi. Näin ripsiin tulee lisää näyttävyyttä.

Klassiset ripsipidennykset ovat saatavilla  Helsingin keskustan Kalevankadun pisteessä.

 

 

 

Salon Klipsi Loves Kevin.Murphy

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

AVOIMET KESÄTYÖPAIKAT:

Haemme liikkeisiimme innokkaita asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, tai itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä alan opiskelijoita kiireavuksi lomakaudelle. Tarve kesälomien tuuraajille on toukokuusta syyskuun loppuun. Lisäksi tarjolla myös muulloin ilta- ja viikonlopputyötä. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen hakemukset@salonklipsi.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2019.