Toukokuun kanta-asiakasetu

Lämpimät säät lähestyvät nopeasti ja samoin myös äitienpäivä ja loppukuun valmistujaiset ja muut juhlat!  Aurinkoiset ja pidemmät päivät tuovat mukanaan myös enemmän tapahtumia, uusia paikkoja johon mennä ja tapaamisia ihmisten kanssa. On häitä, valmistujaisia, grillijuhlia, syntymäpäiviä.. Lista voisi jatkua loputtomiin! Säästä omaa aikaasi & vähennä stressiä antamalla meidän auttaa sinua juhliin valmistautumisessa!  Varmistaaksesi, että näytät upealta sinulle tärkeinä päivinä, varaathan aikasi ajoissa!
Varaa nyt!
TOUKOKUUN KANTA-ASIAKASETU

 Nyt on täydellinen mahdollisuus hemmotella itseä ja muita ihanilla Cocobella hiuskoruilla, pannoilla ja klipseillä. Anna lahjaksi tärkeänä päivänä tai kivana arkihemmotteluna. Tai hanki vaan ihan itsellesi alkavan kesän kunniaksi! Kanta-asiakaskortilla kaikki Cocobellat nyt -20% normaalihinnasta.(Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin, valikoima vaihtelee toimipisteittäin).
ERITYINEN ÄITIENPÄIVÄ

Mummot, äidit, tyttäret, siskot, tädit. äitihahmot, muut tärkeät ihmiset –  Ilahduta tuotelahjalla tai  lahjakortilla jolla pääsee nauttimaan itse valitusta hemmottelusta! Lahjakortin voi käyttää aina myös tuoteostoihin. Lahjakortit voi ostaa mistä tahansa Salon Klipsistä ja ne toimivat maksuvälinennä jokaisessa toimipisteessämme. Meiltä saa jokaiseen budjettiin sopivia lahjakortteja. Valitse joko meidän jo valmiina olevista arvolahjakorteista tai valitse arvo ihan itse. Lataa lahjakortille arvoa ja lähetämme sen suoraan sinulle tai lahjansaajalle sähköisesti, tai sitten voit ostaa liikkeistämme perinteisen käsin kosketeltavan lahjakortin
Tilaa sähköinen lahjakortti tästä