Parturipalvelut

Ammattitaitoiset parturipalvelut: hiusten leikkaus ja värjäys, viiksien trimmaus,

hiushoidot ja hiuspohjan hoidot hieronnalla.

Laadukkaat parturipalvelut

Nykyp√§iv√§n√§  arvostetaan taitavaa parturipalvelua. Hiusten leikkausten ja hoitojen ohessa hiusmuotoilun ammattilainen antaa laadukkaita kotihoitovinkkej√§ tuotesuosituksineen ja tekee hiusmallista helppohoitoisen. Hiuksia k√§sitell√§√§n usein leikkauksen yhteydess√§ v√§rj√§√§m√§ll√§ tai lis√§√§m√§ll√§ taipuisuutta hiukseen vaikkapa rakennek√§sittelyll√§. T√§m√§ helpottaa hiusten k√§sittely√§ kotona, koska k√§sitelty hius on helpommin muotoiltavissa.

Varsinkin nuorempi sukupolvi osaa nautiskella parturikäynneillään hiuspohjan ja hiusten hoidoista hieronnoilla. Hiuspohjahoidoista löytyy apu esimerkiksi hiustenlähtöön ja iho-ongelmiin. Uusi suosikki on amerikkalainen parranajo, äijäversio kasvohoidosta, joka tuntuu todella hemmottelevalta. Ja kuinka ihanan sileältä leuka tuntuukaan veitsiajon jälkeen! Saatavilla Nummelan ja Lohjan Lohen Salon Klipseistä.

Hiusten leikkaukset

Tarkka parturityö on kaiken A ja O huolitellussa ulkonäössä. Meillä jokainen kampaaja hallitsee myös parturityöt. Lyhyempien hiusmallien leikkausväli on noin 3-4 viikkoa, pidemmissä väli voi olla jopa 2 kuukautta. Pidempää, ns. miesnutturalle menevää tukkaakin on syytä trimmata latvoista 3-4 kertaa vuodessa. Monilla miehillä parturiajan varaaminen jää usein hieman viime tinkaan. Suosittelemmekin varaamaan seuraavan parturiajan aina edellisen käynnin yhteydessä.

Hiuksien tuuheuttavat ja virkistävät hoidot, hiuspohjakuorinnat

Noin 50 % parturiasiakkaista kokee hiusten ohentumista. Hiusten kasvu voi häiriintyä monesta eri seikasta johtuen. Yleisemmät syyt oheneviin hiuksiin ovat hiussäikeiden väheneminen, entistä ohuemmat hiussäikeet sekä hiuspohjan terveysongelmat. Ohentuviin hiuksiin on kuitenkin olemassa ratkaisuja, joilla hius saadaan näyttämään ja tuntumaan paksummalta ja tuuheammalta.

Oikeantyyppisillä hiuksen ja hiuspohjan hoitojen avulla saadaan pitkäkestoisia ja välittömiä tuloksia, olipa syy hiusten ohenemiseen mikä tahansa. Myös oikeilla muotoilutuotteilla saadaan hiusta vahvemman oloiseksi.  Erilaiset Detox-hoidot ja hiuspohjakuorinta luo hyvän kasvualustan uusille hiuksille. Syväpuhdistus suorastaan räjäyttää tukkeutumat pois hiuspohjasta, ja näin ollen edistää myös hiusten terveyttä. Lopputuloksena saat paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat lisäksi rentouttavat, kosteuttavat ja virkistävät hoidot, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.  Hoitoon kuuluu rentouttava hiuspohjan hieronta ja hoidot voidaan tehdä parturileikkauksen yhteydessä.