Sponsoriyhteistyö

Salon Klipsi tukee urheilua ja osallistuu myös hyväntekeväisyyteen. Lohjalaisena yrityksenä tuemme pääasiallisesti paikallisia seuroja/yksilöitä ja yhdistyksiä ja vaihtelemme kohteita säännöllisesti.

Tänä vuonna  toimimme nuoren nummelalaisen kartingharrastaja Alex Halmeen sponsorina. Salon Klipsi haluaa olla tukemassa nuorta, joka on aktiivinen, iloinen ja sitoutunut harrastaja.

Sponsoroimme myös Akroteam Lohja ry:tä. Akroteam on keväällä 2020 perustettu, Lohjalla toimiva, Suomen ensimmäinen akrobatiavoimisteluun erikoistunut seura. Seura on tarkoitettu kaikenikäisille ja on Voimisteluliiton jäsenseura. Salon Klipsi haluaa tukea Akroteamia koska liikkumisen ilo, uuden oppiminen ja yhdessä tekeminen ovat myös meille tärkeitä arvoja. Lue lisää, Lohjan Akrotemin sivuille tästä linkistä

Hyväntekeväisyyspuolella olemme keskittyneet ensisijaisesti lapsiin. Olemme tehneet yhteistyötä muunmuassa Hope yhdistyksen kanssa antamalla hiustenleikkauslahjakortteja lapsille, sekä olleet mukana lahjoittajana Elämä Lapselle konserteissa useana vuonna.