Sponsoriyhteistyö

Salon Klipsi tukee urheilua ja osallistuu myös hyväntekeväisyyteen. Lohjalaisena yrityksenä tuemme pääasiallisesti paikallisia seuroja/yksilöitä ja yhdistyksiä ja vaihtelemme kohteita säännöllisesti.

Tänä vuonna  toimimme nuoren nummelalaisen kartingharrastaja Alex Halmeen sponsorina. Salon Klipsi haluaa olla tukemassa nuorta, joka on aktiivinen, iloinen ja sitoutunut harrastaja.

Sponsoroimme my√∂s Akroteam Lohja ry:t√§. Akroteam on kev√§√§ll√§ 2020 perustettu, Lohjalla toimiva, Suomen ensimm√§inen akrobatiavoimisteluun erikoistunut seura. Seura on tarkoitettu kaikenik√§isille ja on Voimisteluliiton j√§senseura. Salon Klipsi haluaa tukea Akroteamia koska liikkumisen ilo, uuden oppiminen ja yhdess√§ tekeminen ovat my√∂s meille t√§rkeit√§ arvoja. Lue lis√§√§, Lohjan Akrotemin sivuille t√§st√§ linkist√§

Hyväntekeväisyyspuolella olemme keskittyneet ensisijaisesti lapsiin. Olemme tehneet yhteistyötä muunmuassa Hope yhdistyksen kanssa antamalla hiustenleikkauslahjakortteja lapsille, sekä olleet mukana lahjoittajana Elämä Lapselle konserteissa useana vuonna.