Kanta-asiakkuus

Saa kuukaisittain vaihtuvia etuja sekä uusia tuotteita ja palveluita veloituksetta!

Liity kanta-asiakkaaksi ja saat kivoja etuja. Kortin saat mistä tahansa toimipisteestämme ja se on maksuton. Tarjoamme kanta-asiakkaillemme pisteihin perustuvan palkintojärjestelmän lisäksi kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja.

Alla edut lyhyesti pähkinänkuoressa:

Kuukausittainen etu on tarjolla kaikille kanta-asiakaskortin omaaville ja edun saa vaikka pistesaldo olisi pyöreä nolla.  Kuukausietuna voi olla esimerkiksi pesu veloituksetta hiustenleikkauksen yhteydessä tai leikkaus perheen pienimmille edullisempaan etuhintaan. Nämä kuukausiedut eivät vähennä pistesaldoasi kuten pisteillä saadut palkinnot. Kuukausietu on siis palkintojärjestelmän rinnalla.

Pisteillä lunastettavat palkinnot: Pisteiden kerääminen on  nopeaa ja helppoa. Jokainen käyttämäsi euro kerryttää pistesaldoasi yhdellä pisteellä, 1 € = 1 piste. Ansaitset siis pisteitä joka käynnistäsi missä tahansa Salon Klipsi kampaamoketjun toimipisteessä ja saat  kertyneillä pisteilläsi yllätyspalveluita tai -tuotteita veloituksetta tai edullisempaan hintaan.

Pisteisiin perustuvat yllätyspalkinnot vaihtelevat koko ajan, ja saat palkintoja säännöllisesti useita kertoja vuodessa, mitä enemmän pisteitä, sen arvokkaampia yllätyspalkintoja, pisteet kertyvät heti ensimmäisestä ostosta alkaen.

Tässä muutamia esimerkkejä mitä voit saada yllätyspalkinnoksi: Hemmotteluhoito, kulmien värjäys, otsahiusten muotoilu, niskalinjan siistiminen, pikakampaus, kiiltosävytys, Men -värikorostus, ilmainen kampaamotuote, rahanarvoinen etukuponki…

Kanta-asiakaskortti kulkee helposti mukanasi

Miten tuttu onkaan tilanne että piipahdat yllättäen shampoo-ostoksille tai parturiin ja leimakortti ei tietenkään ole mukana… Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa ottaa mukaan leimakortteja tai päivitellä puhelimen mobiiliaplikaatioita, kiinnität vaan saamasi koodilla varustetun avaimenperän avainnippuusi.

Saat meiltä pienikokoisen, viivakoodilla varustetun avaimenperän joka kulkee kätevästi mukanasi ilman erillistä muistamista. Lisäetuna kadonneet avaimet voivat löytää takaisin kotiin juuri avaimenperän ansiosta. Jokaisella kanta-asiakkaallamme on yksilöllinen viivakoodi avaimenperänsä kääntöpuolella, jos kadotat avainnippusi, ja se palautuu meille, niin voimme viivakoodin perusteella selvittää omistajan ja ilmoittaa omaisuuden löytymisestä. Eli ekstrana tulee kätevä lisäturva avaimien katoamisen varalle.