Hiusten värjäys ja rakennekäsittelyt

Ammattilaisemme loihtivat väriltään ja rakenteeltaan tarkan lopputuloksen hiusta säästäen.

Laadukas hiusten värjäys tai rakennekäsittely Salon Klipsistä.

Hiusten värjäys ja rakenteelliset käsittelyt

Hiusten värjääminen ja rakennekäsittely ovat tänä päivänä erittäin suosittuja. Hiuksen luonnollista väriä pystytään muuttamaan radikaalistikin, joskaan mustasta ei saa valkoista ihan hetkessä ja iso muutosprosessi on muutamaa värjäyskertaa pidempi ja vaatii pohjalle tarkan työsuunnitelman.

Rakennekäsittelyillä tarkoitetaan erilaisia kestokiharointeja (permanentteja, hiusten taipuisuuden lisäämistä ja suoristuskäsittelyitä). Jos sinulla on erittäin kihara tai suora tukka ja haluat muutosta hiuksen rakenteeseen, voidaan hiusrakennetta muokata lähemmäs omaa toivettasi. Rakennekäsittely voidaan tehdä halutessasi vain osaan hiuksia.

Ammattilainen osaa valita juuri oikeat, hiustasi säästävät tuotteet ja väri- ja kemianoppeja hyödyntäen lopputuloksesta saadaan erittäin tarkka sekä rakenteeltaan että väriltään. Hiuksen pehmentämiseen ei aina välttämättä tarvita varsinaista rakennekäsittelyä. Rakennetta voidaan pehmentää ja muokata jo pelkällä värikäsittelyllä, jolloin hiusten kotihoito saadaan helpommaksi.

Erikoisvärien ylläpito ja hoito

Hiusten värjäyksessä lähes kaikki on mahdollista ja vain mielikuvitus on rajana. Jotkut villeimmät muutokset vaativat useamman kampaamokäynnin, jotta haluttuun lopputulokseen päästään. Mustasta ei saa valkoista yhdellä kertaa, jolleivat hiuksesi ole erittäin lyhyet ja hyväkuntoiset. Jos suunnittelet isompaa värimuutosta tai erikoisväriä, niin ajanvarauksen tehdäksesi ole yhteydessä liikkeeseemme puhelimitse. Joskus isompi värimuutos tarvitsee erillisen konsuultaatiokäynnin ennen värjäämistä. Konsultaatiossa tehdään suunnitelma miten päästään haluttuun lopputulokseen ja montako käyntikertaa se vaatii.

Useimmat haluavat kuitenkin lähellä omaa luonnollista väriä olevan sävyn tai raidoituksen. Pienemmän värieron etu on siinä, ettei tyvikasvu tule niin nopeasti esiin ja värjäysväli pitenee. Jos taas esimerkiksi tummasta hiuksesta tehdään kauttaaltaan vaalea tai päinvastoin, on väriä ylläpidettävä ja uudelleenvärjättävä 4-6 viikon välein. Näin hius pysyy yksivärisenä ilman selkeää tyvikasvua.

Alle 16-vuotiaat asiakkaat

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotialille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia, tai ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain. Jos alle 16-vuotias haluaa vaikkapa väriraidan hiuksiinsa, suosittelemme tämän tekemistä suoravärillä tai teippipidennysosioilla. Myös erilaiset sulkapidennykset ovat suosittuja alle 16-vuotiaiden asiakkaidemme keskuudessa.

Värin elvyttäminen kiiltosävytys shining palvelulla

Haaveiletko nopeasta ja luonnollisesta värin virkistyksestä ja upeasta kiillosta? Kiiltosävytyspalvelu voi olla sinun ratkaisusi huolettomaan sävytykseen, voidaan käyttää myös kevyeen luonnolliseen vaalennukseen.

  • Kiilottava sävyttäjä
  • Lisää hiuksien kiiltoa, joka loistaa kaikessa valaistuksessa
  • Kuultavaa ja luonnollinen värilopputulos
  • Hinta alkaen 27€ muun työn yhteydessä

Värin elvyttäminen color shading palvelulla

Oletko hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostunut, sekä tuotteiden sisältämien kemikaalien vaikutuksista huolestunut? Nopea värin elvyttäminen voi olla sinun ratkaisusi vähentääksesi kemiallista kuormitusta. Väriä syventämällä saadaan jo lyhyellä vaikutusajalla intensiivinen väritulos.

  • Intensiivinen sävyttäjä
  • Nopea ja peittävä värilopputulos
  • Kuultavaa ja luonnollinen värilopputulos
  • Hinta alkaen 27€ muun työn yhteydessä