Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Meiltä saat S-Bonusta: s-etukortti
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Hinnasto

Varaa aikasi

Täältä löydät uudistetun hinnastomme joka on voimassa 1.9.2019 alkaen. Hinnasto perustuu työn ammatilliseen vaativuuteen, ajankäyttöön sekä käytettävien aineiden ja tarvikkeiden menekkiin joka riippuu hiusten paksuudesta ja pituudesta.  Hinnasto on suuntaa antava, ja tarkka hinta voidaan antaa vasta siinä vaiheessa kun työsuunnitelma on tehty ja tarvittavien aineiden menekki arvioitu. Sähköpostitse emme valitettavasti pysty hinta-arvioita antamaan. Huomiothan aikaa varatessasi, että emme tee hiusten/ripsien/kulmien värjäyksiä alle 16-vuotiaille edes huoltajan suostumuksella.

Hiusten pituuden määrittäminen:

LYHYET HIUKSET: Sivuprofiilissa niskahiukset ulottuvat leuankärjen tasolle.
PUOLIPITKÄT HIUKSET: Hiukset ulottuvat olkapäiden tasolle.
PITKÄT HIUKSET: Hartioille ulottuvat hiukset.

Palveluvalikoima vaihtelee hiukan toimipisteittäin ja osa palveluista on saatavilla vain tietyissä pisteissä. Ripsipidennys- ja rakennekynsipalvelut saatavilla vain Lohjan kauppakeskus Lohen 1. kerroksen ajanvarauksella toimivasta Salon Klipsistä. Ajanvaraukset näihin palveluihin vain puhelimitse.

Tuntiveloituksemme on pk-seudulla 78€ ja muilla alueilla 76€ . Tuntiveloitusta + materiaalikuluja käytetään hinnoittelun perusteena jos palvelua ei löydy hinnastosta. Pidämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

TIEDOTE: TEEMME HINNASTOPÄIVITYKSIÄ NETTIAJANVARAUKSEN PUOLELLA  31.8.-4.9. TÄMÄ SAATTAA AIHEUTTAA HETKELLISIÄ KATKOKSIA/HÄIRIÖITÄ AJANVARAUKSESSA. JOS ET SAA AIKAA VARATTUA NETTIVARAUKSENA, OLE YSTÄVÄLLISESTI PUHELIMITSE YHTEYDESSÄ SUORAAN TOIVOMAASI TOIMIPISTEESEEN. PAHOITTELUT MAHDOLLISISTA HÄIRIÖISTÄ.

Hinnasto: (HINNASTO1.9. 2019 alkaen_HYVINKÄÄ_JÄRVENPÄÄ_KERAVA_LOHJA_NUMMELA)


Hinnasto: (
HINNASTO1.9. 2019 alkaen_HELSINKI_ESPOO_VANTAA)

 

Nyt uutta Salon Klipsissä!

Voit maksaa kaikki ostosi meillä myös laskulla, ja halutessasi myös osamaksulla. Jos olet Suomessa asuva 20–70 vuotias henkilö, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Saat ostoksista suoraan kotiisi 14 päivän korottoman Mash-laskun, jonka voit halutessasi muuttaa edulliseksi joustavaksi osamaksuksi. Valinnan voit tehdä vasta sitten kun lasku saapuu kotiisi.

Mash mahdollistaa ostokset aina 3 000 euroon asti. Voit tarkistaa kätevästi yhdellä maksuttomalla tekstiviestillä, sopiiko ostosrahan käyttö sinulle ja kuinka paljon ostosrahaa on käytettävissäsi. Lähetä maksuton tekstiviesti

K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 16209.

Ilmainen paluuviesti ilmoittaa, millä summalla voit tehdä ostoksia. Kokeile vaikka heti!

Puheluiden hinnat: 09 ja 019 suuntanumerot sekä gsm numeromme normaalin puhelinverkkomaksun mukaan.

Salon Klipsi Loves Kevin.Murphy

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Haemme liikkeisiimme innokkaita asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, tai itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä alan opiskelijoita kiireavuksi läpi vuoden. Tarjolla ilta- ja viikonlopputyötä  sekä myös kokoaikaista työtä eri toimipisteissämme. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen hakemukset@salonklipsi.fi.