Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Meiltä saat S-Bonusta: s-etukortti
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Parturipalvelut

Varaa aikasi

Parturipalvelut

Ammattitaitoiset parturipalvelut miehille: hiusten leikkaus ja värjäys, viiksien trimmaus, amerikkalainen parranajo, hiushoidot ja hiuspohjakuorinta.

Nykypäivän miehet arvostavat taitavaa parturipalvelua. Hiusten leikkausten ja hoitojen ohessa hiusmuotoilun ammattilainen antaa laadukkaita kotihoitovinkkejä tuotesuosituksineen ja tekee hiusmallista helppohoitoisen. Miesten hiuksia käsitellään usein leikkauksen yhteydessä värjäämällä tai lisäämällä taipuisuutta hiukseen vaikkapa rakennekäsittelyllä. Tämä helpottaa hiusten käsittelyä kotona, koska käsitelty hius on helpommin muotoiltavissa.

Varsinkin nuoremman sukupolven miehet osaavat nautiskella parturikäynneillään hiuspohjan ja hiusten hoidoista hieronnoilla. Hiuspohjahoidoista löytyy apu esimerkiksi hiustenlähtöön ja iho-ongelmiin. Miesten uusi suosikki on amerikkalainen parranajo, äijäversio kasvohoidosta, joka tuntuu todella hemmottelevalta. Ja kuinka ihanan sileältä leuka tuntuukaan veitsiajon jälkeen!

Hyvä parturi taitaa myös viiksien muotoilun ja hommassa kannattaakin hyödyntää ammattilaisen apua. Monet miehet saattavat vaikkapa jokavuotisen Movemberin aikana viiksiä kasvattaessaan olla vähän pulassa. Pelkkä muotoilu tekee jo paljon, ja viiksimalleissa on valinnanvaraa. Käyntisi yhteydessä voit yhdessä ammattilaisen kanssa arvioida, millainen viiksimalli juuri sinun kasvoillesi sopii. Ammattilainen osaa leikata viikset siistin näköiseksi, vaikkapa herrasmiesmäiseen malliin niin, että suupieliin jää hieman enemmän pituutta. Edustuskelpoisuutta ja tuuheutta voidaan lisätä värjäämällä viiksiä.

parturiHiusten leikkaukset

Tarkka parturityö on kaiken A ja O huolitellun miehen ulkonäössä. Meillä jokainen kampaaja hallitsee myös parturityöt. Lyhyempien hiusmallien leikkausväli on noin 3-4 viikkoa, pidemmissä väli voi olla jopa 2 kuukautta. Pidempää, ns. miesnutturalle menevää tukkaakin on syytä trimmata latvoista 3-4 kertaa vuodessa. Monilla miehillä parturiajan varaaminen jää usein hieman viime tinkaan. Suosittelemmekin varaamaan seuraavan parturiajan aina edellisen käynnin yhteydessä.

Amerikkalainen parranajo

Amerikkalainen parranajo on saatavilla Espoon Tapiolan Vesiputoustalon Salon Klipsistä, josta löytyy  veitsiajoon erikoistunut parturi-kampaajamme. Amerikkalainen parranajo on miesten versio hemmottelevasta kasvohoidosta ja kestää noin tunnin.

Amerikkalaisessa parranajossa partakarva pehmennetään kasvoille asetettavalla lämpimällä pyyhkeellä. Näin ihohuokoset avautuvat ja iho joustaa paremmin. Sen jälkeen kasvoille levitetään partavaahto, ja parta lyhennetään veitsellä. Parranajon ohessa kasvot hierotaan, ja lopuksi kasvojen ihohuokoset supistetaan viileällä pyyhkeellä. Amerikkalaisessa parranajossa parta ajetaan sekä myötä- että vastakarvaan, mikäli iho sen kestää. Näin lopputulos on todella sileä ja sileys kestää pitkään. Monelle mielikuva cowboysta parturin parranajossa on tuttu, ja samanlaisen hemmotteluhetken ansaitsevat urbaanitkin cowboyt.

Hiuksien tuuheuttavat ja virkistävät hoidot, hiuspohjakuorinnat

Noin 50 % miesasiakkaista kokee hiusten ohentumista. Hiusten kasvu voi häiriintyä monesta eri seikasta johtuen. Yleisemmät syyt oheneviin hiuksiin ovat hiussäikeiden väheneminen, entistä ohuemmat hiussäikeet sekä hiuspohjan terveysongelmat. Ohentuviin hiuksiin on kuitenkin olemassa ratkaisuja, joilla hius saadaan näyttämään ja tuntumaan paksummalta ja tuuheammalta.

Nioxin on ainutlaatuinen, ihonhoidollinen hoitosarja, joka on erikoistunut oheneviin hiuksiin. Sen avulla saadaan pitkäkestoisia ja välittömiä tuloksia, olipa syy hiusten ohenemiseen mikä tahansa. Nioxinilta löytyy räätälöity keino paksumman tuntuisiin hiuksiin jokaiselle. Kotihoitoon käytetään 3-osaista järjestelmää ja kampaamossa Dermabrasion hedelmähapolla tehtävä hiuspohjakuorinta luo hyvän kasvualustan uusille hiuksille. Hedelmähappokuorinta suorastaan räjäyttää tukkeutumat pois hiuspohjasta, ja näin ollen edistää myös hiusten terveyttä. Lopputuloksena saat paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat lisäksi SP Men -sarjan rentouttavat, kosteuttavat ja virkistävät hoidot, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Sp Men -sarjan tuotteissa on miehekäs tuoksu. Hoitoon kuuluu rentouttava hiuspohjan hieronta ja hoidot voidaan tehdä hiustenleikkauksen yhteydessä. Kuorintahoidon ja hiustenvärjäyksen välissä pitää kuitenkin olla muutamia viikkoja.

Salon Klipsin tarina

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Jos jonain aamuna hiukset eivät vaan enää asetu, ja olisi nopeasti päästävä siistiyttämään leikkaus kuosiinsa. Mieluiten heti samana päivänä. Onko tuttu tilanne?

Tiesitkö että palvelemme ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella Lohjan Prismakeskuksen alakerran pisteessä. Myös Helsingin keskustan Sokoksen 1. kerroksen pisteessämme  palvelemme ajanvarausten välissä jonotusperiaatteella. Vihreän valon vilkkuessa pisteen edessä olevassa valotaulussa, pääset heti parturiin tai kampaajalle. Poikkea silloin kun sinulle parhaiten sopii, aina ilman ajanvarausta.