Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Parturipalvelut

Varaa aikasi

Parturipalvelut

Ammattitaitoiset parturipalvelut: hiusten leikkaus ja värjäys, viiksien trimmaus, hiushoidot ja hiuspohjan hoidot hieronnalla.

Nykypäivänä  arvostetaan taitavaa parturipalvelua. Hiusten leikkausten ja hoitojen ohessa hiusmuotoilun ammattilainen antaa laadukkaita kotihoitovinkkejä tuotesuosituksineen ja tekee hiusmallista helppohoitoisen. Hiuksia käsitellään usein leikkauksen yhteydessä värjäämällä tai lisäämällä taipuisuutta hiukseen vaikkapa rakennekäsittelyllä. Tämä helpottaa hiusten käsittelyä kotona, koska käsitelty hius on helpommin muotoiltavissa.

Varsinkin nuorempi sukupolvi osaa nautiskella parturikäynneillään hiuspohjan ja hiusten hoidoista hieronnoilla. Hiuspohjahoidoista löytyy apu esimerkiksi hiustenlähtöön ja iho-ongelmiin. Uusi suosikki on amerikkalainen parranajo, äijäversio kasvohoidosta, joka tuntuu todella hemmottelevalta. Ja kuinka ihanan sileältä leuka tuntuukaan veitsiajon jälkeen! Saatavilla Nummelan ja Lohjan Lohen Salon Klipseistä.

Hyvä parturi taitaa myös viiksien muotoilun ja hommassa kannattaakin hyödyntää ammattilaisen apua. Monet saattavat vaikkapa jokavuotisen Movemberin aikana viiksiä kasvattaessaan olla vähän pulassa. Pelkkä muotoilu tekee jo paljon, ja viiksimalleissa on valinnanvaraa. Käyntisi yhteydessä voit yhdessä ammattilaisen kanssa arvioida, millainen viiksimalli juuri sinun kasvoillesi sopii. Ammattilainen osaa leikata viikset siistin näköiseksi, vaikkapa herrasmiesmäiseen malliin niin, että suupieliin jää hieman enemmän pituutta. Edustuskelpoisuutta ja tuuheutta voidaan lisätä värjäämällä viiksiä.

parturiHiusten leikkaukset

Tarkka parturityö on kaiken A ja O huolitellussa ulkonäössä. Meillä jokainen kampaaja hallitsee myös parturityöt. Lyhyempien hiusmallien leikkausväli on noin 3-4 viikkoa, pidemmissä väli voi olla jopa 2 kuukautta. Pidempää, ns. miesnutturalle menevää tukkaakin on syytä trimmata latvoista 3-4 kertaa vuodessa. Monilla miehillä parturiajan varaaminen jää usein hieman viime tinkaan. Suosittelemmekin varaamaan seuraavan parturiajan aina edellisen käynnin yhteydessä.

Hiuksien tuuheuttavat ja virkistävät hoidot, hiuspohjakuorinnat

Noin 50 % parturiasiakkaista kokee hiusten ohentumista. Hiusten kasvu voi häiriintyä monesta eri seikasta johtuen. Yleisemmät syyt oheneviin hiuksiin ovat hiussäikeiden väheneminen, entistä ohuemmat hiussäikeet sekä hiuspohjan terveysongelmat. Ohentuviin hiuksiin on kuitenkin olemassa ratkaisuja, joilla hius saadaan näyttämään ja tuntumaan paksummalta ja tuuheammalta.

Kevin Murphy -hiustenhoitosarjassa on olemassa ainutlaatuinen hoito, joka on erikoistunut oheneviin hiuksiin. Sen avulla saadaan pitkäkestoisia ja välittömiä tuloksia, olipa syy hiusten ohenemiseen mikä tahansa. Myös oikeilla muotoilutuotteilla saadaan hiusta vahvemman oloiseksi.  Maxi.Wash Detox syväpuhdistuksella tehtävä hiuspohjakuorinta luo hyvän kasvualustan uusille hiuksille. Syväpuhdistus suorastaan räjäyttää tukkeutumat pois hiuspohjasta, ja näin ollen edistää myös hiusten terveyttä. Lopputuloksena saat paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat lisäksi KEVIN MURPHY -sarjan rentouttavat, kosteuttavat ja virkistävät hoidot, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.  Hoitoon kuuluu rentouttava hiuspohjan hieronta ja hoidot voidaan tehdä parturileikkauksen yhteydessä.

Express piste on nyt avattu!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.