Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Kampaukset & meikkipalvelut

Varaa aikasi

Kampaus- ja meikkipalvelut

Salon Klipsistä saat meikkipalvelut ja kampaukset niin arkeen, kuin juhlaankin. Meikkipalveluvalikoimaan kuuluu kevyt ehostusmeikki, päivämeikki sekä ilta-/juhlameikki. 

Osa kampaajistamme on erikoistunut meikkaukseen ja isommissa pisteissämme on useita meikkareita, jotka tekevät tilaustöitä muissakin pisteissämme. Tiedustele meikkiaikaa hyvissä ajoin, niin järjestämme ammattitaitoisen tekijän mihin tahansa toimipisteeseemme.

Kampauksiin voit saapua vaikkapa ilman ajanvarausta niin halutessasi, koska jokainen kampaajamme taitaa kampausten teon. Pikakampaukset ilman ajanvarausta onnistuvat parhaiten Non Stop -pisteissämme.  Helsingin Mannerheimintien Sokoksen 1. kerroksessa palvelemme joustavasti ajanvarausten välissä (heti vapaata vihreän valon vilkkuessa). Lohjan ja Nummelan Salon Klipsien  Non Stop parturi-kampaamoissa voit koska vaan piipahtaa kampaukseen, pisteet toimivat aina jonotusperiaatteella ilman ajanvarausta. Muissa pisteissämme palvelemme ilman ajanvarausta mahdollisuuksien mukaan.

kampauksetmeikitAmmattitaitoinen kampaaja osaa suunnitella juuri sinun hiuksiisi, piirteisiisi ja tarpeisiisi sopivan kampauksen. Voit valita arki-, pika- tai juhlakampauksen tai vaikkapa upeat auki jätettävät kiharat. Silloin, kun kyseessä on juhlakampaus ja sinulle tärkeä päivä, kannattaa olla jo etukäteen yhteydessä kampaajaan ja suunnitella yhdessä tuleva kampaus pääpiirteittäin. Helpointa on, jos tuot joitakin kuvia mukaasi suunnitteluun tai mahdolliseen koekampaukseen ja kerrot kuvien avulla, minkä tyylinen kampaus toiveissasi on.

Kampausta suunnitellessa on otettava huomioon paljon erilaisia asioita, kuten hiusten laatu ja pituus, tilaisuuden luonne sekä se, oletko juhlan päähenkilö vai vieras. Erilaisten hiuskoristeiden, hunnun, lisäkkeiden tai vaikkapa ylioppilaslakin mahdollisuus on myös huomioitava ja kampauksen on tärkeää sopia valitsemaasi asuun.

Kerro meille, jos sinua kuvataan paljon päivän aikana. Kuvaustilanteisiin soveltuu useimmiten hiukan sivupainotteinen tai selkeästi ylös rakennettu nuttura, jotta hiukset näkyvät edestäpäin kuvatessakin. Lisäksi kampauksen valintaan voi vaikuttaa sää. Aukinainen kihara ei esimerkiksi ole paras ja kestävin vaihtoehto sateisena päivänä, etenkään jos h-hetkeä odotellessa ollaan kosteassa ulkoilmassa.

Kampausaikaa tilatessa sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää tarkalleen, millaista kampausta haluat. Riittää, että kerrot kampaajalle tilaisuudesta ja asuvalinnastasi sekä informoit häntä asioista, mitä et missään nimessä halua. Kampaaja osaa tämän perusteella suunnitella sinulle vaihtoehtoja, joista voitte yhdessä valita mieluisen kampauksen budjettisi mukaisesti.

Jos tulet pikakampaukseen tai arkikampaukseen, ei sinun tarvitse erikseen varata suunnitteluaikaa, vaan suunnittelu tapahtuu kampauksenteon yhteydessä. Pikakampaukset soveltuvat hyvin erilaisiin rentoihin iltamenoihin ja esimerkiksi työhaastatteluun tai passikuvaan mentäessä.

Morsiuskampaus ja -meikki

Morsiuskampauksen suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Useimmat suunnittelevat jo noin vuotta ennen tärkeää päivää, millaisen kampauksen he hääpäiväkseen haluavat. Ainakin suurpiirteinen suunnittelu on hyvä tehdä ajoissa esimerkiksi silloin, jos on lyhyttukkainen ja haaveilee nutturakampauksesta. Vuodessa hiusta ehtii kasvattaa niin paljon, että upea kampaus saadaan varmasti toteutettua vaikkapa lisäkkeiden tai pidennyksen avulla.

Salon Klipsistä saat juuri sellaisen hääkampauksen kuin haluat ja autamme mielellämme sinua sen suunnittelussa. Häämeikkikin onnistuu osassa toimipisteistämme. Muista olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä varsinkin kesälauantait ovat todella kysyttyjä ja ajat menevät nopeasti. Hiusten värjäys tai rakennekäsittely kannattaa tehdä noin viikko ennen tärkeää päivää, esim. kampauksen ja meikin konsultaatiosuunnittelun yhteydessä. Valikoimistamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja hääkampauksiin. Hääkampaus on yleisimmin kestoltaan 2-3 tuntia, ja hääkampauksen hinta sisältää 15 minuutin konsultaation ja hääkampauksen. Hääpaketti voidaan räätälöidä myös toiveidesi mukaan. Värjäyksen tai rakennekäsittelyn hinta ei sisälly hääkampaukseen vaan ne laskutetaan erikseen. Jos haluat koekampauksen voit  varata sen erikseen lisähintaan.

 

PARTURIIN ilman ajanvarausta!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.