Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Sponsoriyhteistyö

Varaa aikasi

Salon Klipsi tukee urheilua ja osallistuu myös hyväntekeväisyyteen. Lohjalaisena yritysenä tuemme pääasiallisesti paikallisia seuroja ja yhdistyksiä ja vaihtelemme kohteita säännöllisesti.

Tänä vuonna  toimimme Lohja Lionesses -jenkkifutisjoukkueen pääsponsorina. Naiset ovat pelanneet Suomessa täyskontaktijefua jo vuodesta 2009, Lohjan Lionesses -joukkue on perustettu 2015 ja joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 nuorta naista . Salon Klipsi haluaa olla tukemassa naisjoukkuetta, koska arvostamme rohkeita nuoria naisia jotka pelaavat suurella sydämellä.

Lue lisää joukkuuesta ja toiminnasta, Lionessesin sivuille pääset suoraan allaolevasta linkistä

lohjalionesses.fi

 

Kuvat:Tomi Sarpola

Sponsoroimme myös Akroteam Lohja ry:tä. Akroteam on keväällä 2020 perustettu, Lohjalla toimiva, Suomen ensimmäinen akrobatiavoimisteluun erikoistunut seura. Seura on tarkoitettu kaikenikäisille ja on Voimisteluliiton jäsenseura. Salon Klipsi haluaa tukea Akroteamia koska liikkumisen ilo, uuden oppiminen ja yhdessä tekeminen ovat myös meille tärkeitä arvoja.

Lue lisää, Lohjan Akrotemin sivuille tästä linkistä

 

 

Hyväntekeväisyyspuolella olemme keskittyneet ensisijaisesti lapsiin. Olemme tehneet yhteistyötä muunmuassa Hope yhdistyksen kanssa antamalla hiustenleikkauslahjakortteja lapsille, sekä olleet mukana lahjoittajana Elämä Lapselle konserteissa useana vuonna.

 

Töihin Salon Klipsiin?

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Uudistimme etuhinnoitteluamme ja tiettyyn päivään ja kellonaikaan sidotut alennukset ovat jääneet pois kaikista pisteistämme. Jatkossa tarjoamme erikoistarjouksia kelloanajasta ja viikonpäivästä riippumattomasti. Alennusajat tulevat  myyntiin (vain netissä) viime hetkellä joten saman tai parin seuraavan päivän erikoistarjouksia kannattaa seurailla löytääksesi ne parhaat tarjoukset.  Käytännössä siis viimeiset vapaat ajat myydään edullisemmin. Erikoistarjoukset löydät joka toimipisteen omasta nettivarauksesta omasta ”Erikoistarjoukset” -osastostaan. Tarjouspaketteja on myynnissä rajattu määrä per päivä, joten ole nopea.