Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Sponsoriyhteistyö

Varaa aikasi

Salon Klipsi tukee urheilua ja osallistuu myös hyväntekeväisyyteen. Lohjalaisena yritysenä tuemme pääasiallisesti paikallisia seuroja ja yhdistyksiä ja vaihtelemme kohteita säännöllisesti.

 

Tänä vuonna  toimimme LOHJAN PALLON  naistenjoukkueen sponsorina. Salon Klipsi haluaa olla tukemassa naisjoukkuetta, joka on aktiivinen, iloinen ja sitoutunut porukka. Joukkue koostuu monipuolisista pelaajista niin iän kuin pelikokemuksenkin puolesta.

 

Lopan sivuille pääset suoraan allaolevasta linkistä

https://lohjanpallo.fi/naisten-joukkue

Sponsoroimme myös Akroteam Lohja ry:tä. Akroteam on keväällä 2020 perustettu, Lohjalla toimiva, Suomen ensimmäinen akrobatiavoimisteluun erikoistunut seura. Seura on tarkoitettu kaikenikäisille ja on Voimisteluliiton jäsenseura. Salon Klipsi haluaa tukea Akroteamia koska liikkumisen ilo, uuden oppiminen ja yhdessä tekeminen ovat myös meille tärkeitä arvoja.

Lue lisää, Lohjan Akrotemin sivuille tästä linkistä

 

 

Hyväntekeväisyyspuolella olemme keskittyneet ensisijaisesti lapsiin. Olemme tehneet yhteistyötä muunmuassa Hope yhdistyksen kanssa antamalla hiustenleikkauslahjakortteja lapsille, sekä olleet mukana lahjoittajana Elämä Lapselle konserteissa useana vuonna.

 

Express piste on nyt avattu!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.