Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Sponsoriyhteistyö

Varaa aikasi

Salon Klipsi tukee urheilua ja osallistuu myös hyväntekeväisyyteen. Lohjalaisena yritysenä tuemme pääasiallisesti paikallisia seuroja ja yhdistyksiä ja vaihtelemme kohteita säännöllisesti.

Tänä vuonna  toimimme Lohja Lionesses -jenkkifutisjoukkueen pääsponsorina. Naiset ovat pelanneet Suomessa täyskontaktijefua jo vuodesta 2009, Lohjan Lionesses -joukkue on perustettu 2015 ja joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 nuorta naista . Salon Klipsi haluaa olla tukemassa naisjoukkuetta, koska arvostamme rohkeita nuoria naisia jotka pelaavat suurella sydämellä.

Lue lisää joukkuuesta ja toiminnasta, Lionessesin sivuille pääset suoraan allaolevasta linkistä

lohjalionesses.fi

 

Kuvat:Tomi Sarpola

Sponsoroimme myös Akroteam Lohja ry:tä. Akroteam on keväällä 2020 perustettu, Lohjalla toimiva, Suomen ensimmäinen akrobatiavoimisteluun erikoistunut seura. Seura on tarkoitettu kaikenikäisille ja on Voimisteluliiton jäsenseura. Salon Klipsi haluaa tukea Akroteamia koska liikkumisen ilo, uuden oppiminen ja yhdessä tekeminen ovat myös meille tärkeitä arvoja.

Lue lisää, Lohjan Akrotemin sivuille tästä linkistä

 

 

Hyväntekeväisyyspuolella olemme keskittyneet ensisijaisesti lapsiin. Oemme tehneet yhteistyötä muunmuassa Hope yhdistyksen kanssa antamalla hiustenleikkauslahjakortteja lapsille, sekä olleet mukana lahjoittajana Elämä Lapselle konserteissa useana vuonna.

 

Tiedote päiväalennuksista

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

K18Hair meiltä!

K18Hair ennallistaa kokonaisvaltaisesti hiuksen rakenteen sisältäpäin, ei pelkästään rikkisidoksia vaan vaurioituneet keratiiniketjut
– lähelle hiuksen alkuperäistä, tervettä kuntoa ennen kemiallisten käsittelyiden ja muiden ulkoisten tekijöiden
aihettamia vahinkoja – käyttäen biomimeettistä teknologiaa. Saatavilla kampaamohoitona ja kotihoitotuotteena.