Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Verkkokauppa (noutopiste)

Verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA ON NYT AVATTU!

Olemme avanneet Sellon Salon Klipsin yhteyteen  verkkokaupan.

Tilaa tuotteet kätevästi netistä ja maksa tilaus netissä. Nouda tilauksesi Sellon Salon Klipsi parturi-kampaamon kassalta, sen jälkeen kun olet saanut sähköpostin tilauksesi valmistumisesta.  Noutomahdollisuus arkipäivisin tai lauantaisin klo 10 alkaen. Sunnuntaisin ei noutoa. Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1 vuorokausi.

Toistaiseksi ei muita toimitustapoja kuin NOUTO.

 

TILAA TÄSTÄ JA NOUDA

 

PARTURIIN ilman ajanvarausta!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.