Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me huolehdimme tyylistäsi Helsinki keskusta, Sokos

Varaa aikasi

Lämpimästi tervetuloa - Varaa aika kätevästi verkossa!

1.kerroksen Express -pisteemme  palvelee aina ilman ajanvarausta (SULJETTU ELOKUUSSA LOMIEN VUOKSI)

Express -palveluita ovat mm. ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut, nopeat parturityöt,  nopeat perusleikkaukset/rajojen siistimiset/otsikset, pikakampaukset, raudalla kihartamiset, hiusten ja hiuspohjan hoidot ja hieronnat. Pisteessä saat aina henkilökohtaista tuote- ja kauneusneuvontaa ja ilmaisen konsultaation jokaisen tuoteoston yhteydessä. Tuotemerkkeinä mm. Kevin.Murphy ja K18Hair. Tervetuloa ostoksille ja nopeisiin fiksauksiin, tai hemmottelemaan itseäsi hiuspohjan Spa hoidolla!

***************************************************************************************************************************

Salon Klipsi Helsinki Kamppi (Sokos) on koko perheen parturi-kampaamo Mannerheimintiellä, ja tarjoaa ajankohtaisimmat trendit hiusmuotoilussa ja hiusten hoidossa. Varaa aikasi!

Yhteystiedot

Mannerheimintie 9 (Sokos tavaratalo 1. ja 4. kerrokset) 00100 Helsinki

KATSO KARTALTA

1. krs. 040 755 2280, 4. krs. 040 755 2290

Aukioloajat

MA-PE

(4. krs.)

10-18 (tilauksesta klo 20 saakka)

LA
10-18

Express -piste 1. krs. (jonotusperiaatteella ilman ajanvarausta) palvelee loppuviikkopainotteisesti pääsääntöisesti to-la klo 11-19. ELOKUUSSA SULJETTU. Piste löytyy 1. kerroksen kosmetiikkaosastolta  kampaamotuotteiden vierestä.

Liikkeen yhteyshenkilö