Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me huolehdimme tyylistäsi Helsinki keskusta, Sokos

Varaa aikasi

Lämpimästi tervetuloa - Varaa aika kätevästi verkossa!

1.kerroksen Express -pisteemme  palvelee aina ilman ajanvarausta

Express -palveluita ovat mm. ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut, nopeat parturityöt,  nopeat perusleikkaukset/rajojen siistimiset/otsikset, pikakampaukset, raudalla kihartamiset, hiusten ja hiuspohjan hoidot ja hieronnat, intialainen päähieronta sekä meikkaukset. Pisteessä saat aina henkilökohtaista tuote- ja kauneusneuvontaa ja ilmaisen konsultaation jokaisen tuoteoston yhteydessä. Tuotemerkkeinä mm. Kevin.Murphy ja K18Hair. Tervetuloa ostoksille ja nopeisiin fiksauksiin, tai hemmottelemaan itseäsi hiuspohjan Spa hoidolla tai intialaisella päähieronnalla!

***************************************************************************************************************************

Jotta sinun olisi mahdollisimman turvallista asioida meillä, kiinnitämme edelleen huomioita turvaväleihin ja erittäin tarkkaan desinfiointiin. Henkilökuntamme käyttävät suojaimia pyydettäessä Asioithan meillä vain täysin terveenä. Yhteisillä selkeillä säännöillä pidämme huolta toisistamme. Tervetuloa!

***************************************************************************************************************************

 

Salon Klipsi Helsinki Kamppi (Sokos) on koko perheen parturi-kampaamo Mannerheimintiellä, ja tarjoaa ajankohtaisimmat trendit hiusmuotoilussa ja hiusten hoidossa. Varaa aikasi!

Yhteystiedot

Mannerheimintie 9 (Sokos tavaratalo 1. ja 4. kerrokset) 00100 Helsinki

KATSO KARTALTA

1. krs. 040 755 2280, 4. krs. 040 755 2290

Aukioloajat

MA-PE

(4. krs.)

10-18 (tilauksesta klo 20 saakka)

LA
10-18

Express -piste 1. krs. (jonotusperiaatteella ilman ajanvarausta) palvelee loppuviikkopainotteisesti pääsääntöisesti to-la klo 11-19.  Piste löytyy 1. kerroksen kosmetiikkaosastolta  kampaamotuotteiden vierestä.

Liikkeen yhteyshenkilö