Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Kanta-asiakkuus

Varaa aikasi

 

Kokeile uusia tuotteita ja palveluita veloituksetta!

Ansaitse pisteitä joka käynnistäsi missä tahansa Salon Klipsi kampaamoketjun toimipisteessä ja saat yllätyspalveluita tai -tuotteita veloituksetta tai edullisempaan hintaan. Pisteiden kerääminen on nopeaa ja helppoa. Jokainen käyttämäsi euro kerryttää pistesaldoasi yhdellä, 1 € = 1 piste.

Lisäksi voit kerryttää extrapisteitä suosittelemalla Salon Klipsiä ystävällesi, lataamalla selfien tai jakamalla arvioinnin  sosiaalisessa mediassa.

Yllätyspalkinnot vaihtelevat koko ajan,  ja saat palkintoja säännölllisesti useita kertoja vuodessa, mitä enemmän pisteitä, sen arvokkaampia yllätyspalkintoja. Kannattaa siis liittyä kanta-asiakkaaksi, pisteet kertyvät heti ensimmäisestä ostosta alkaen.

Tässä muutamia esimerkkejä mitä voit saada yllätyspalkinnoksi

  • Hemmotteluhoito
  • Otsahiusten muotoilu
  • Niskalinjan siistiminen
  • Pikakampaus
  • Kiiltosävytys
  • Men -värikorostus
  • Ilmainen kampaamotuote
  • Rahanarvoinen etukuponki

Kanta-asiakaskortti kulkee helposti mukanasi

Miten tuttu onkaan tilanne että piipahdat yllättäen shampoo-ostoksille tai parturiin ja leimakortti ei tietenkään ole mukana… Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa ottaa mukaan leimakortteja tai päivitellä puhelimen mobiiliaplikaatioita, kiinnität vaan saamasi koodilla varustetun avaimenperän avainnippuusi.

Saat meiltä pienikokoisen, viivakoodilla varustetun avaimenperän joka kulkee kätevästi mukanasi ilman erillistä muistamista. Lisäetuna kadonneet avaimet voivat löytää takaisin kotiin juuri avaimenperän ansiosta. Jokaisella kanta-asiakkaallamme on yksilöllinen viivakoodi avaimenperänsä kääntöpuolella, jos kadotat avainnippusi, ja se palautuu meille, niin voimme viivakoodin perusteella selvittää omistajan ja ilmoittaa omaisuuden löytymisestä. Eli ekstrana tulee kätevä lisäturva avaimien katoamisen varalle.

korttikuva_avaimet

 

 

 

Salon Klipsi Loves Kevin.Murphy

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Haemme liikkeisiimme innokkaita asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, tai itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä alan opiskelijoita kiireavuksi läpi vuoden. Tarjolla ilta- ja viikonlopputyötä  sekä myös kokoaikaista työtä eri toimipisteissämme. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen .