Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Kanta-asiakkuus

Varaa aikasi

SAA KUUKAISITTAIN VAIHTUVIA ETUJA SEKÄ UUSIA TUOTTEITA JA PALVELUITA VELOITUKSETTA!

Liity kanta-asiakkaaksi ja saat kivoja etuja. Kortin saat mistä tahansa toimipisteestämme ja se on maksuton. Tarjoamme kanta-asiakkaillemme pisteihin perustuvan palkintojärjestelmän lisäksi kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja.

Alla edut lyhyesti pähkinänkuoressa:

Kuukausittainen etu on tarjolla kaikille kanta-asiakaskortin omaaville ja edun saa vaikka pistesaldo olisi pyöreä nolla.  Kuukausietuna voi olla esimerkiksi pesu veloituksetta hiustenleikkauksen yhteydessä tai leikkaus perheen pienimmille edullisempaan etuhintaan. Nämä kuukausiedut eivät vähennä pistesaldoasi kuten pisteillä saadut palkinnot. Kuukausietu on siis palkintojärjestelmän rinnalla.

Pisteillä lunastettavat palkinnot: Pisteiden kerääminen on  nopeaa ja helppoa. Jokainen käyttämäsi euro kerryttää pistesaldoasi yhdellä pisteellä, 1 € = 1 piste. Ansaitset siis pisteitä joka käynnistäsi missä tahansa Salon Klipsi kampaamoketjun toimipisteessä ja saat  kertyneillä pisteilläsi yllätyspalveluita tai -tuotteita veloituksetta tai edullisempaan hintaan.

Pisteisiin perustuvat yllätyspalkinnot vaihtelevat koko ajan, ja saat palkintoja säännöllisesti useita kertoja vuodessa, mitä enemmän pisteitä, sen arvokkaampia yllätyspalkintoja, pisteet kertyvät heti ensimmäisestä ostosta alkaen.

Tässä muutamia esimerkkejä mitä voit saada yllätyspalkinnoksi: Hemmotteluhoito, kulmien värjäys, otsahiusten muotoilu, niskalinjan siistiminen, pikakampaus, kiiltosävytys, Men -värikorostus, ilmainen kampaamotuote, rahanarvoinen etukuponki…

KANTA-ASIAKASKORTTI KULKEE HELPOSTI MUKANASI

Miten tuttu onkaan tilanne että piipahdat yllättäen shampoo-ostoksille tai parturiin ja leimakortti ei tietenkään ole mukana… Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa ottaa mukaan leimakortteja tai päivitellä puhelimen mobiiliaplikaatioita, kiinnität vaan saamasi koodilla varustetun avaimenperän avainnippuusi.

Saat meiltä pienikokoisen, viivakoodilla varustetun avaimenperän joka kulkee kätevästi mukanasi ilman erillistä muistamista. Lisäetuna kadonneet avaimet voivat löytää takaisin kotiin juuri avaimenperän ansiosta. Jokaisella kanta-asiakkaallamme on yksilöllinen viivakoodi avaimenperänsä kääntöpuolella, jos kadotat avainnippusi, ja se palautuu meille, niin voimme viivakoodin perusteella selvittää omistajan ja ilmoittaa omaisuuden löytymisestä. Eli ekstrana tulee kätevä lisäturva avaimien katoamisen varalle.

korttikuva_avaimet

 

 

 

PARTURIIN ilman ajanvarausta!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.