Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Töihin Salon Klipsiin?

Varaa aikasi

Etsimme liikevastaavia Espoon Ainoan, Järvenpään sekä Helsingin keskustan liikkeisiin sekä parturi-kampaajia kaikkiin pk-seudun pisteisiin sekä Järvenpäähän ja Nummelaan. Lisäksi haemme erityisesti hoitoihin erikoistunutta meikkaus/kampaustaitoista parturi-kampaajaa Helsingin keskustaan. Tarjolla myös keikkatyötä kesäksi ja pidemmäksikin aikaa.

Liikevastaava: Olet oma-aloitteinen ja mielellään yli 5 vuotta työkokemusta omaava ammattiin valmistunut parturi-kampaaja, jolla on hymy herkässä ja kyky inspiroida myös muita. Olet sinut yleisimpien ohjelmistojen kanssa (mm. exel ja tekstinkäsittely) ja olet innostunut markkinoinnista ja brändäämisestä mm. sosiaalista mediaa hyödyntäen.

Omaat hyvät esimiestaidot sekä ymmärrät numeroita ja kommunikoit sujuvasti suomenkielellä myös kirjoittamalla. Rakastat haasteita ja työskentelet pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Ja ennen kaikkea, hiukset ja asiakaspalvelu ovat lähellä sydäntäsi. Jos tunnistit itsesi niin laita äkkiä vapaamuotoista hakemusta tulemaan.

Parturi-kampaaja: Olet jo jonkin verran työkokemusta omaava ammattiin valmistunut parturi-kampaaja, jolla on hymy herkässä ja rakkaus asiakaspalveluun. Haluat kehittyä ja kouluttautua ja olet kiinnostunut uusimmista tekniikoista ja seuraat muotivirtauksia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja liitä muutamia hiuskuvia hakemuksesi liitteeksi tai linkitä sometilisi jossa voi käydä ihailemassa työnäytteitäsi.

Keikkatyöläinen: Voit työskennellä meillä myös keikkatyöläisenä tuuraamalla vakituista henkilökuntaa ja auttaen kiireisinä päivinä, tällöin otat vastaan vain vuorot jotka haluat tehdä, ja voit työskennellä myös 4-6 tunnin päiviä. Palkka maksetaan (lisineen) tuntipalkan mukaan. Lisäksi kannustinpalkka tuotemyynnistä.

Kaikkiin paikkoihin vaatimuksena parturi-kampaajan koulutus, sekä sujuva suomen kielen taito ja kyky työskennellä itsenäisesti. Kevin.Murphy tuotesarjan ja värisarjan tuntemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, laita siis hakemuksesi heti osoitteeseen tai lähetä yhteystietosi ja tieto mitä paikkaa haet, suoraan palautelomakkeellamme (alasivu ”anna palautetta” -kohta), niin soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa Teresa Aholta, p. 0500 763 296,

Töihin Salon Klipsiin?

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Uudistimme etuhinnoitteluamme ja tiettyyn päivään ja kellonaikaan sidotut alennukset ovat jääneet pois kaikista pisteistämme. Jatkossa tarjoamme erikoistarjouksia kelloanajasta ja viikonpäivästä riippumattomasti. Alennusajat tulevat  myyntiin (vain netissä) viime hetkellä joten saman tai parin seuraavan päivän erikoistarjouksia kannattaa seurailla löytääksesi ne parhaat tarjoukset.  Käytännössä siis viimeiset vapaat ajat myydään edullisemmin. Erikoistarjoukset löydät joka toimipisteen omasta nettivarauksesta omasta ”Erikoistarjoukset” -osastostaan. Tarjouspaketteja on myynnissä rajattu määrä per päivä, joten ole nopea.