Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

S-ryhmän bonusyhteistyö päättyy

Varaa aikasi

Tärkeä tiedote S-Etukortin omistajille:

Salon Klipsi parturi-kampaamoketjun ja S-ryhmän bonusyhteistyö päättyy 30.6.2020, jonka jälkeen liikkeissämme ei kerätä enää bonustietoja. Kesäkuun 2020 ostoista bonukset kertyvät normaalisti, ja ne tilittyvät asiakkaille normaalin aikataulun mukaan heinäkuun puolella. Heinäkuun 1. päivänä ja sen jälkeen tehdyt ostokset eivät enää kerrytä bonuksia S-ryhmän etukorttia näyttämällä.

 

 

S-ryhmän bonuspartneruus päättyy

Lue lisää

TÄRKEÄ TIEDOTE:

Kaikki liikkeemme ovat taas avoinna. Palvelemme pääasiallisesti normaalien aukioloaikojemme mukaisesti, mutta pienempien pisteiden kohdalla saattaa olla vielä poikkeuksia. Liikkeen aukiolon voi kätevästi tarkastaa sivustolta liikkeen omalta sivulta. Pyrimme pitämään nettisivuillamme jokaisen toimipisteen kohdalla aina kyseisen liikkeen ajantasaisen tiedon aukioloista.

Palvellessamme asiakkaita, kiinnitämme huomioita turvaväleihin ja erittäin tarkkaan desinfiointiin. Noudatamme suosituksia ja käytämme myös hengityssuojaimia/visiirejä. Jos kuulut riskiryhmään, niin pyynnöstä voimme järjestää ajanvarauksesi siten, että tilassa on samaan aikaan vaan kampaaja lisäksesi. Tällaisessa tapauksessa ota yhteys puhelimitse suoraan halumaasi liikkeeseen. Tervetuloa!

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.