Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

S-ryhmän bonusyhteistyö päättyy

Varaa aikasi

Tärkeä tiedote S-Etukortin omistajille:

Salon Klipsi parturi-kampaamoketjun ja S-ryhmän bonusyhteistyö päättyy 30.6.2020, jonka jälkeen liikkeissämme ei kerätä enää bonustietoja. Kesäkuun 2020 ostoista bonukset kertyvät normaalisti, ja ne tilittyvät asiakkaille normaalin aikataulun mukaan heinäkuun puolella. Heinäkuun 1. päivänä ja sen jälkeen tehdyt ostokset eivät enää kerrytä bonuksia S-ryhmän etukorttia näyttämällä.

 

 

S-ryhmän bonuspartneruus päättyy

Lue lisää

 

TÄRKEÄ TIEDOTE: Palvelemme koronatilanteen vuoksi toistaiseksi  poikkeusaukioloin, ja tilanteen muuttuessa saattaa poikkeusaikoihinkin tulla muutoksia hyvinkin nopealla aikataululla.  Jos muutoksia tilanteen eläessä tulee ja muutokset vaikuttavat ajanvarauksiin, olemme aina yhteydessä puhelimitse henkilökohtaisesti suoraan asiakkaisiin. Jos kuulut riskiryhmään, niin Itäkeskuksen, Tikkurilan ja Keravan pisteissä työskentelee vain yksi kampaaja kerrallaan. Voimme järjestää ajanvarauksesi muissakin pisteissä siten, että tilassa on samaan aikaan vaan kampaaja lisäksesi. Tällaisessa tapauksessa ota yhteys puhelimitse suoraan halumaasi liikkeeseen. Hengityssuojaimia käytämme aina pyydettäessä. Tervetuloa!

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.