Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Meiltä saat S-Bonusta: s-etukortti
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Rekisteriseloste

Varaa aikasi

Rekisterinpitäjä

Harikabet Oy/Salon Klipsi Oy
Laurinkatu 37-41
08100 Lohja

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Teresa Rachad

Puh. 0500 763 296

Henkilötietojen/asiakasrekisterin käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on kampaamoketju Salon Klipsin asiakkaiden yhteystietojen kirjaaminen ja kemiallisten käsittelyiden kirjaaminen tarvittaessa. Rekisteriin kirjataan myös mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet, koska nämä on erittäin tärkeä huomioida kaikissa käsittelyissä. Yhteistietoja/rekisteritietoja käytetään aikataulumuutoksista tiedottamiseen asiakkaalle/ajanvarausmuistutuksiin ja markkinointiin (asiakkaan luvalla ainoastaan), sekä apuna kemiallisia käsittelyjä sisältävien palvelukokonaisuuksien suunnittelussa. Asiakasrekisterin lisäksi yritys kerää S-ryhmän asiakasomistajien pseudonymisoidun jäsen/asiointinumeron ja bonusostosten loppusumman, joka luovutetaan kirjattavaksi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin bonuksen maksamista varten.

Rekisteröidyt tiedot

Henkilöiden perustiedot , käyntihistoria ja parturi-kampaamokäyntien aikana tehtyjen palvelukokonaisuuksien kemiallisten käyttöaineiden rekisteröinti tarvittaessa. S-Ryhmän asiakasomistajien jäsen/asiointinumero ja bonusostosten loppusumma. Asiakkaalla on mahdollista saada kopio rekisteriin merkityistä häntä koskevista tiedoista pyytämällä tietoja kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä. Tiedot toimitetaan noin yhden (1) kuukauden kuluessa tietojen kirjallisesta pyytämisestä. Jos tietoja pyydetään useammin kuin kerran vuodessa (paitsi silloin kun tietoihin on tullut muutoksia), peritään tietojen pyytäjältä tietojen toimittamisesta aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähde on asiakas, asiakas voi myös kieltäytyä antamasta yhteystietojaan kokonaan tai osittain.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta eteenpäin. S-ryhmän asiakasomistajien jäsen/asiointinumero ja bonusostosten loppusumma luovutetaan kirjattavaksi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin bonuksen maksamista varten.

Tietojen siirto EU:n/ETA-alueen ulkopuolelle

Tarpeen mukaan henkilötietolain sallimissa rajoissa (kampaamoketju Salon Klipsin sisällä).

Rekisterin tarkoituksen periaatteet

Asiakasrekisteritiedot ovat Kampaamoketju Salon Klipsin käytössä palvelutehtävien kokonaisuuksien toteuttamisen edellyttämässä laajuudessa. Kaikkia asiakasrekisterin tietoja käyttäviä sitoo vaitiolovelvollisuus eikä henkilökunnalla ole lupaa kopioida tai antaa tietoja eteenpäin.

Automaattisessa tietojenkäsittelymuodossa oleva aineisto suojataan käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Salon Klipsi Loves Kevin.Murphy

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

AVOIMET KESÄTYÖPAIKAT:

Haemme liikkeisiimme innokkaita asiakaspalveluhenkisiä parturi-kampaajia, tai itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä alan opiskelijoita kiireavuksi lomakaudelle. Tarve kesälomien tuuraajille on toukokuusta syyskuun loppuun. Lisäksi tarjolla myös muulloin ilta- ja viikonlopputyötä. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen hakemukset@salonklipsi.fi. Hakuaika päättyy 29.3.2019 mutta myös tämän jälkeen voit lähettää avoimen hakemuksen jos olet töitä vailla.