Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Salon Klipsin PARTURI -piste avattu

Varaa aikasi

Uudistimme ja muutimme  Helsingin keskustan Mannerheimintien Sokoksen 1. kerroksen pisteen täysin ilman ajanvarausta palvelevaksi parturipisteeksi! Palveluvalikoimassa kaikki parturityöt sekä tulossa myös paljon toivottu amerikkalainen parranajo.   Pääset siis ammattitaitoisen parturin käsiin aina ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella. Maksuvälineninä käyvät kaikki pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Palvelemme loppuviikko/ilta painotteisesti pääsääntöisesti ke-pe 11-19, ja la 10-18.

Muut palvelut saat tuttuun tapaan ajanvarauksella 4. kerroksen  parturi-kampaamo pisteestämme, joka palvelee ma-la 10-18 (tilauksesta arkisin 20 saakka). Tervetuloa!

PARTURIIN ilman ajanvarausta!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.