Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Nummelan uusi piste avattu 4.4

Varaa aikasi

Nummelan Prismakeskuksen 2. kerroksen Salon Klipsi uusiin tiloihin tiistaina 4.4

Hei asiakkaamme, meillä on sinulle tärkeää informaatiota.  Nummelan Prismakeskuksen 2. kerroksen ajanvarauksella toimiva Salon Klipsi parturi-kampaamo muuttaa uusiin tiloihin Sähkötalolle osoitteeseen Vihdintie 1. joka sijaitsee ABC:n liikenneympyrän viereisessä talossa (Salon Klipsi on katutasossa), matkaa Prismalta vain reilut 600 metriä. Ohessa kartta avuksesi.

PohjakerrKarttaoksen Non-Stop pisteemme ilman ajanvarausta palvelee edelleen Prismakeskuksella tuttuun tapaan. Tervetuloa ajanvaraus asiakkaamme uuteen upeaan Salon Klipsi parturi-kampaamoon Nummelan Sähkötalolle, jossa palvelemme tiistaista 4. huhtikuuta alkaen. Samoissa tiloissa toimii myös hyvinvointiyritys  Elämys

Elämys hyvinvointi tarjoaa monimuotoisia hyvinvoinnin palveluita. Palveluihin kuuluvat mm. vyöhyketerapia, urheiluhieronta, liikuntaneuvonta, hyvinvointi- ja ravintovalmennus, psyykkinen painonhallinta sekä erilaiset kehon laitehoidot kuten laser. Samassa liiketilassa on myös elämyksellinen smoothie- ja snackbaari.

Huomioithan, että jos olet tehnyt ajanvarauksen Prisman 2. kerroksen kampaamoon  4.4 tai sen jälkeen, on palvelupisteenä Sähkötalon Salon Klipsi. Tervetuloa!

 

PARTURIIN ilman ajanvarausta!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.