Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Nummelan uusi piste avattu 4.4

Varaa aikasi

Nummelan Prismakeskuksen 2. kerroksen Salon Klipsi uusiin tiloihin tiistaina 4.4

Hei asiakkaamme, meillä on sinulle tärkeää informaatiota.  Nummelan Prismakeskuksen 2. kerroksen ajanvarauksella toimiva Salon Klipsi parturi-kampaamo muuttaa uusiin tiloihin Sähkötalolle osoitteeseen Vihdintie 1. joka sijaitsee ABC:n liikenneympyrän viereisessä talossa (Salon Klipsi on katutasossa), matkaa Prismalta vain reilut 600 metriä. Ohessa kartta avuksesi.

PohjakerrKarttaoksen Non-Stop pisteemme ilman ajanvarausta palvelee edelleen Prismakeskuksella tuttuun tapaan. Tervetuloa ajanvaraus asiakkaamme uuteen upeaan Salon Klipsi parturi-kampaamoon Nummelan Sähkötalolle, jossa palvelemme tiistaista 4. huhtikuuta alkaen. Samoissa tiloissa toimii myös hyvinvointiyritys  Elämys

Elämys hyvinvointi tarjoaa monimuotoisia hyvinvoinnin palveluita. Palveluihin kuuluvat mm. vyöhyketerapia, urheiluhieronta, liikuntaneuvonta, hyvinvointi- ja ravintovalmennus, psyykkinen painonhallinta sekä erilaiset kehon laitehoidot kuten laser. Samassa liiketilassa on myös elämyksellinen smoothie- ja snackbaari.

Huomioithan, että jos olet tehnyt ajanvarauksen Prisman 2. kerroksen kampaamoon  4.4 tai sen jälkeen, on palvelupisteenä Sähkötalon Salon Klipsi. Tervetuloa!

 

Non stop päivät Jumbossa 27.-28.9.

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Uudistimme etuhinnoitteluamme ja tiettyyn päivään ja kellonaikaan sidotut alennukset ovat jääneet pois kaikista pisteistämme. Jatkossa tarjoamme erikoistarjouksia kelloanajasta ja viikonpäivästä riippumattomasti. Alennusajat tulevat  myyntiin (vain netissä) viime hetkellä joten saman tai parin seuraavan päivän erikoistarjouksia kannattaa seurailla löytääksesi ne parhaat tarjoukset.  Käytännössä siis viimeiset vapaat ajat myydään edullisemmin. Erikoistarjoukset löydät joka toimipisteen omasta nettivarauksesta omasta ”Erikoistarjoukset” -osastostaan. Tarjouspaketteja on myynnissä rajattu määrä per päivä, joten ole nopea.