Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Entäs se lahja?!

Varaa aikasi

Viime hetken mieleiset lahjaideat

Jos tänäkin vuonna lahjat ovat vielä kaupassa tässä vaiheessa, niin ei hätää. Salon Klipsin lahjakortti on aina varma valinta puolisolle, äidille, mummille, isälle, tai vaikka anopille, teini-ikäisistä tyttäristä puhumattakaan. Lahjakortin saaja saa itse valita haluamansa palvelun, tai käyttää lahjakortin laadukkaisiin hiustenhoitotuoteisiin. Voit piipahtaa missä tahansa pisteessämme ja poimia lahjakortin suoraan mukaasi. Ehdit siis vielä hyvin ostoksille.

Lahjaideoiksi suosittelemme räätälöityjä hemmottelupaketteja, joista löydät suuntaa-antavia hintatietoja alta. Kaikissa toimipisteissämme on saatavilla myös laadukkaita tuotepaketteja.

Miehille:

*Dreamer

Miehen elämä on välillä rankkaa ja haastavaa. Katkaise arjen kiire ja ainainen oravanpyörä. Ota hetki vain itsellesi. Arjen luxus kiireisenä päivänä ei tarvitse olla vain unelmaa. Rentouttava paketti sisältää hemmottelevan SP Men hiuskylvyn, perusteellisen hiuspohjahieronnan, sekä hiustenleikkauksen astetta paremmalla stailauksella höystettynä. (hinta alkaen 45,00€)

*Barber

Eikö aurinko paista risukasaan? Jos ilmeesi näyttää valjulta pimeyden keskellä, niin nyt on aika laittaa tyyli kuntoon ja korostaa raamikkuutta ja miehekästä ilmettä. Tämä paketti sisältää räätälöidyn parturityön pesulla ja hieronnalla, hiuslaatua pehmentävän ja väriä syventävän värikorostuksen sekä stailauksen vinkkeineen. (hinta alkaen 50,00€)

Naisille:

*Pastellipuuteri

Kuin kevyt henkäys puuterimaisia pastellisia sävyjä oman mieltymyksesi mukaan. Tai jos mielestäsi blondeilla ei ole hauskempaa, valitse vaihtoehtoisesti dynaaminen syvempi sävy. Paketti sisältää Glossing tai Color Boost sävytyksen, hiustenleikkauksen ja arkikampauksen. (hinta alkaen 60,00€)

*Bronde Lux Ecaille

Anna valon leikkiä hiuksillasi. Kun haluat pysyä trendeissä mukana niin valitse Bronde Lux kokoelman ecaille värjäys, värjäys kuin kilpikonnana kuori. Pehmeä luonnollinen raidoitus ja liukuvat sävyt toteutetaan vapaan käden tekniikalla.  Ja miten upealta sävy näyttääkään valon leikitellessä hiuksillasi. Paketti sisältää ecaille –värjäyksen, hiustenleikkauksen ja arkikampauksen. (hinta alk. 120,00€)

Kipaise siis Klipsissä, niin lahjapulmasi on ratkaistu. Ihanaa ja tressitöntä joulun odotusta kaikille!

Espoo Iso Omena (Emotion)

Espoo, Entresse (Emotion)

Espoo Tapiola (Vesiputoustalo)

Espoo, Sello (Emotion)

Kerava (Emotion)

Järvenpää (Emotion)

Hyvinkää (Emotion)

Lohja Prisma

Lohja, Lohjantähti

Vantaa Jumbo (Emotion)

Vantaa Tikkurila (Emotion)

Nummela Prisma

Helsinki Itäkeskus (Emotion)

Helsinki keskusta, Elo by Salon Klipsi

Helsinki Hakaniemi (Emotion)

Helsinki keskusta, Sokos

PARTURIIN ilman ajanvarausta!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.