Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Mies, vieläkö lahja on kaupassa?

Tilaa lahjakortti

Lahjakortti ilahduttaa aina

Älä jätä joululahjan hankintaa tänä(kin) vuonna viime tippaan. Jos haluat pelata varman päälle, niin ilahduta elämäsi naista halutulla Salon Klipsin lahjakortilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Salon Klipseissä. Lahjakortin saaja voi itse valita mihin hemmotteluun juuri hän haluaa (tai vaihtoehtoisesti mieleisensä laadukkaat hiustenhoitotuotteet), joten et voi valita väärin.

Jotain hänelle, jotain sinulle

Kun ostat vähintään 100 euron lahjakortin rakkaimmallesi niin saat itsellesi 20 euron lahjakortin, jonka voit käyttää parturipalveluihin tammi- ja helmikuun 2017 aikana missä tahansa Salon Klipsi parturi-kampaamossa. Tilaa lahjakortti ennen 16.12 niin postitamme lahjan takuuvarmasti jouluksi. Voit myös piipahtaa suoraan liikkeissämme ja poimia lahjakortit heti mukaasi.

Tässä muutama hintaesimerkki suosituimmista palveluistamme joita suosittelemme kun lahjan saaja on nainen. Hinnat vaihtelevat hiukan hiusten pituuden ja toimipisteemme mukaan ja ovat suuntaa-antavia.

*Pastellipuuteri

Kuin kevyt henkäys puuterimaisia pastellisia sävyjä oman mieltymyksesi mukaan. Tai jos mielestäsi blondeilla ei ole hauskempaa, valitse vaihtoehtoisesti dynaaminen syvempi sävy. Paketti sisältää Glossing  tai Color Boost sävytyksen, hiustenleikkauksen ja arkikampauksen.  (hinta alkaen 60,00€) Tilaa lahjakortti

*Bronde Lux Ecaille

Anna valon leikkiä hiuksillasi. Kun haluat pysyä trendeissä mukana niin valitse Bronde Lux kokoelman ecaille värjäys, värjäys kuin kilpikonnana kuori. Pehmeä luonnollinen raidoitus ja liukuvat sävyt toteutetaan vapaan käden tekniikalla.  Ja miten upealta sävy näyttääkään valon leikitellessä hiuksillasi. Paketti sisältää ecaille –värjäyksen, hiustenleikkauksen ja arkikampauksen. (hinta alk. 120,00€) Tilaa lahjakortti

 *Dream

Katkaise arjen kiire ja ainainen oravanpyörä. Ota hetki vain itsellesi. Arjen luxus kiireisenä päivänä ei tarvitse olla vain unelmaa. Rentouttava paketti sisältää hemmottelevan hiuskylvyn ja perusteellisen hiuspohjahieronnan, sekä hiustenleikkauksen astetta paremmalla arkikampauksella höystettynä. (hinta alkaen 60,00€) Tilaa lahjakortti

 

  1. Valitse lahjakortin määrä ja arvo

  2. Kenelle lahjakortti lähetetään?  3. Ostajan yhteystiedot
  PARTURIIN ilman ajanvarausta!

  Lue lisää

  Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

  Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

   

  Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.