Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Mieskin tykkää hemmottelusta

Tilaa lahjakortti

Hemmottelulahja miehelle?

Kyllä, vaikka mies ei puhu tai pussaa, niin silti hemmottelulahjat ovat aina salaisella toivelistalla, näin ovat tontut meille kertoneet.  Ja miten kiva onkaan viettää aikaa huolitellun, rentoutuneen ja onnellisen miehen rinnalla. Lahjakortti on aina varma valinta, ja lahjan saaja saa itse valita haluamansa palvelun, tai käyttää lahjakortin laadukkaisiin hiustenhoitotuoteisiin. Kun tilaat lahjakortin 16.12 mennessä, toimitamme lahjan takuuvarmasti postitse jouluksi perille. Voit myös piipahtaa missä tahansa pisteessämme ja poimia lahjakortin suoraan mukaasi.

Salon Klipsi suosittelee seuraavia miehille räätälöityjä hemmottelupaketteja, jotka ilahduttavat kaiken ikäisiä miehiä. Hinnat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat hiukan toimipisteestä riippuen.

*Dreamer

Miehen elämä on välillä rankkaa ja haastavaa. Katkaise arjen kiire ja ainainen oravanpyörä. Ota hetki vain itsellesi. Arjen luxus kiireisenä päivänä ei tarvitse olla vain unelmaa. Rentouttava paketti sisältää hemmottelevan SP Men hiuskylvyn, perusteellisen hiuspohjahieronnan, sekä hiustenleikkauksen astetta paremmalla stailauksella höystettynä. (hinta alkaen 49,00€) Tilaa lahjakortti

*Barber

Eikö aurinko paista risukasaan? Jos ilmeesi näyttää valjulta pimeyden keskellä, niin nyt on aika laittaa tyyli kuntoon ja korostaa raamikkuutta ja miehekästä ilmettä. Tämä paketti sisältää räätälöidyn parturityön pesulla ja hieronnalla, hiuslaatua pehmentävän ja väriä syventävän värikorostuksen sekä stailauksen vinkkeineen. (hinta alkaen  50,00€) Tilaa lahjakortti

 

  1. Valitse lahjakortin määrä ja arvo

  2. Kenelle lahjakortti lähetetään?  3. Ostajan yhteystiedot
  Express piste on nyt avattu!

  Lue lisää

  Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

  Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

   

  Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.