Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Salon Klipsin EXPRESS -piste avattu!

Varaa aikasi

Olemme uudistuneet ja muuttaneet  Helsingin keskustan Mannerheimintien Sokoksen 1. kerroksen pisteen tuote/kauneusneuvontaan erikoistuneeksi Expresspisteeksi! Alakerran kampaamopisteestä  saat kattavaa tuoteneuvontaa ja laadukkaat tuotteet hiusten kotihoitoon aina ammattilaisen opastuksella.  Jokaiselle tuotteen ostajalle aina ilmainen konsultaatio. Lisäksi teemme pisteessä ilman ajanvarausta non-stop periaatteella nopeita express -palveluita.

Palveluita ovat mm. ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut, nopeat perusleikkaukset/rajojen siistimiset/otsikset, pikakampaukset, raudalla kihartamiset, hiusten ja hiuspohjan hoidot ja hieronnat sekä meikkaukset. (Emme tee pisteessä hiusten kemiallisia käsittelyitä kuten hiusten värjäykset, raidat tai permanentit).

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. KEVIN.MURPHY ja K18HAIR tuotteet. Tule tustustumaan!

Palvelemme loppuviikko/ilta painotteisesti pääsääntöisesti to-pe 11-19, ja la 10-18.

Muut palvelut saat tuttuun tapaan ajanvarauksella 4. kerroksen pisteestämme, joka palvelee ma-la 10-18 (tilauksesta arkisin 20 saakka). Tervetuloa!

Express piste on nyt avattu!

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

 

Hae meille töihin! Jos olet ammattiin valmistunut parturi tai kampaaja ja etsit palkkatyötä, niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen . Meillä on tarjolla eri pisteissämme erilaisia työsuhteita keikkatyöstä vakituiseen kokopäivätyöhön.